Descobreix els avantatges de l'alimentació ecològica aquest estiu

L'alimentació ecològica posa al nostre abast totes les propietats naturals que ens ofereixen les fruites i verdures cultivades seguint els mètodes de producció tradicional. Això implica que, a més de gaudir del sabor genuí d'un producte ecològic i convertir els nostres plats en un veritable plaer per al paladar, la nostra salut també es beneficiarà dels nutrients que aporta al nostre organisme. D'entre els productes ecològics de temporada d'estiu destaquen:

1. Les prunes: una important font de minerals, antioxidants i, sobretot, fibra natural. La seva acció sobre el trànsit intestinal és reconeguda per la medicina tradicional i converteix aquesta fruita en un element indispensable de la dieta d'estiu.

2. Els préssecs i nectarines: que ens proporcionen una aportació extra de carotens, vitamina C, fibra i potassi. Per tant, a més de ser unes postres delicioses per la seva dolçor, són una gran font de salut per al nostre organisme.

3. El meló i la síndria: dos dels fruits més representatius de l'estiu pel seu sabor dolç i per la frescor que aporten en els mesos de més calor. El seu gran contingut en aigua els fa indispensables a l'hora d'aportar una correcta hidratació a l'organisme. A més, contenen potassi i antioxidants.

4. Els tomàquets: són una de les verdures ecològiques d'estiu més populars. Encara que es trobin en el mercat durant tot l'any, els recollits en aquests mesos al nostre país són els més saborosos. A més, contenen una gran quantitat d'antioxidants que reforcen les defenses del nostre organisme.

5. El cogombre: un dels protagonistes del popular gaspatxo, és també una verdura ecològica d'estiu que val la pena assaborir. A més del seu sabor dolç i fresc, té un alt contingut d'aigua i vitamines que el converteix en el recurs perfecte per afrontar la calor de l'estiu.


Quin d'aquests productes ecològics forma part ja de la teva dieta?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada