Dieta ecològica: totes les claus d'una alimentació sana


L'esport i l'alimentació són bàsics si un vol cuidar-se i tenir una vida sana. Més de la meitat de la població espanyola confessa seguir una dieta equilibrada per mantenir el pes a ratlla. Tenir un petit hort ecològic a casa ens pot ajudar molt en la tasca de tenir cura del cos. Si ets dels que no disposa de terrassa, no et preocupis, hi ha fruiteries en què podràs adquirir tots els productes per aconseguir el teu objectiu: una alimentació sana.

La dieta ecològica és aquella en la qual en l'agricultura es respecta el medi ambient i cultiu, per exemple, fruites i hortalisses sense utilitzar productes químics durant tot el procés.

El taló d'Aquil·les d'aquest tipus d'alimentació és el consum de productes com les llenties, els cigrons, fesols, el blat de moro o les pomes, etc. Aquests són els principals ingredients que has d’introduir en qualsevol menjar que preparis i evitar l'abús de greixos o de fregits, ja que danyen l'organisme.

La dieta ecològica es diu així no només perquè l'individu mengi més productes verds que no han estat tractats en una fàbrica, sinó perquè també reporta un cert benefici per a l'organisme. Com hauràs pogut comprovar, es tracta de productes que es digereixen amb facilitat i que es poden digerir sense problema, pel que vindrà molt bé per a totes aquelles persones que pateixen de restrenyiment.

Aquest tipus d'alimentació redueix les probabilitats de patir malalties tant cardiovasculars com degeneratives i, a més, mitiguen els efectes de la síndrome de fatiga crònica a causa de la seva gran aportació de vitamines.

Es tracta d'una dieta perfecta per a totes les edats. A què esperes per recarregar les piles i apuntar-te a la moda de l'alimentació sana? Cal menjar sense por els aliments que beneficien el cos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada