Temps d’elaboració: entre 30 minuts i 1 hora
Ingredients:
Ingredients:
- 600 gr de mongeta del ganxet (cuites). La cocció de la mongeta es fa amb aigua freda. Posem la mongeta i un cop al foc, coure entre 40 i 60 minuts (podem afegir sal, oli, all i llaurer)
- 2 o 3 botifarrons de ceba
- 6 tomàquets
- 2 alls
- Oli d'oliva
- Sal
Elaboració:
Agafem una paella amb abundant oli i fiquem els alls trinxats.
Pelem i retirem les llavors dels tomàquets. Una vegada tinguem els tomàquets nets, els triturarem amb la batedora i ho afegim a la paella quan els alls comencin a enrossir-se.
Netegem les mongetes amb abundant aigua i les afegim a la paella. Anem remenant de tant en tant.
Agafem una altre paella amb oli i fem els botifarrons. Una vegada fets, els retirem a un plat o safata, els hi retirem la pèl i afegim els botifarrons sense pèl a la paella de les mongetes. Remenem.
Quan veiem que quasi està, afegim una mica de sal i continuem remenant.
Emplatem.
BON PROFIT!
Nota: Aquest plat omple molt i quan cuino aquesta recepta, ho faig com a plat únic, o normalment acompanyat d'una amanida.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada