Col.laboració amb associacions



Aquesta tardor hem trobat interessant realitzar una acció proactiva, per crear sinergies positives amb les associacions de Girona i província.
Et proposem tres possibles línees de col·laboració:

-  PASSA-HO!: Us demanem que redirigiu la informació adjunta a tots els vostres associats, per que més gent es pugui beneficiar d'una alimentació ecològica i saludable.

-  PUNT DE RECOLLIDA: Si sou més de 10 persones interessades i us coordineu per a què hi hagi un únic punt d'entrega de cistelles, obtindreu un 10% de descompte cada una. A partir de 25 cistelles el descompte serà del 20%.

-  COL.LABORACIONS A MIDA: Si teniu alguna idea o proposta que vulgueu impulsar com acció dins de la vostra associació, en la que nosaltres us puguem donar suport com a empresa de alimentació ecològica, no dubteu de posar-vos en contacte amb mi. Estarem encantats de poder col·laborar en dur a terme les vostres iniciatives.

Son moments de crisis i també d'oportunitats i des de l'Hort del Climent creiem en que la unió entre tots, es els que ens ajudarà a sortir-ne reforçats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada